Nyheter

Välkommen till


Arbetsmiljöseniorerna


Våren 2020


Årsmötet som inte blev av


Med hänsyn till debatten om Coronavirus så är årsmötet inställt.

Styrelsen hoppas att problemet kan lösas på ett tillfredställande sätt. Enligt stadgarna ska årsmötet hållas senast i mars men vi får väl anse att detta är någon form av force majeure, dvs  omständigheter som inte styrelsen råder över.


Styrelsen återkommer när det är dags för nya besked. Förhoppningsvis så kommer vår ofrivilliga karantän att upphöra men frågan är om det inträffar under hösten elle senare. Vi är många som ser fram mot ett fungerande vaccin. Tyvärr tar det tid att ta fram ett fungerande vaccin. Vi vill ju inte ha några oönskade bieffekter.


Många av oss medlemmar i Arbetsmiljöseniorerna befinner sig i någon form av riskgrupp, om inte annat så är vi en hel del som är 70+. Vi vill inte drabbas av de komplikationer som ett virusangrepp kan medföra i synnerhet detta oberäkneliga virus.


Håll ut så hoppas vi på ett återseende inom en snar framtid.

 

Några reflexioner från webbredaktören.

Under fliken Aktuellt program hittar du inbjudningar till Arbetsmiljöseniorernas planerade aktiviteter. 


Under fliken Arkiv hittar du protokollet från årsmötet men även det senaste Seniorbladet. Där finns också en del gamla dokument tillgängliga.


Ny eller ändrad e-post? Meddela i så fall Yvonne Göpel, yvonne.gopel@gmail.com


Om du inte har betalt medlemsavgiften och fortfarande vill vara medlem så är vi tacksamma för en betalning till plusgiro 2 06 93-8, 100 kr inom SL-området och 20 kr för övriga. Notera att nu kan vi inte betala för fem år i taget. Det blir rätt krångligt för kassören att redovisa. Dessutom är det faktiskt lättare för oss medlemmar. Vi behöver inte fundera på vilket år det var som vi betalade medlemsavgiften senast.


Hälsningar från Arbetsmiljöseniorerna genom

Björn GreijerSidan redigerad 2020-07-13